Katalogové číslo: SAN01417
Skladem
467,00 Kč s DPH / ks(385,95 Kč bez DPH)
SANITACE A ČISTOTA PIVNÍHO VEDENÍ je jedním ze základních kamenů správně natočeného piva. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci.
Katalogové číslo: SAN01418
Skladem
506,00 Kč s DPH / ks(418,18 Kč bez DPH)
SANITACE A ČISTOTA PIVNÍHO VEDENÍ je jedním ze základních kamenů správně natočeného piva. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci.
Katalogové číslo: SAN01008
Skladem
506,00 Kč s DPH / ks(418,18 Kč bez DPH)
SANITACE A ČISTOTA PIVNÍHO VEDENÍ je jedním ze základních kamenů správně natočeného piva. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci.
Katalogové číslo: SAN02091
Skladem
653,00 Kč s DPH / bal(539,67 Kč bez DPH)
Katalogové číslo: SAN02092
Skladem
695,00 Kč s DPH / bal(574,38 Kč bez DPH)
Sanitační adapter plochý SET
Katalogové číslo: VYR02270
Skladem
1 618,00 Kč s DPH / ks(1 337,19 Kč bez DPH)
Panel sanitačních adaptérů plochý+bajonet
Katalogové číslo: VYR02271
Skladem
2 435,00 Kč s DPH / ks(2 012,40 Kč bez DPH)
Panel sanitačních adaptérů plochý+bajonet+kombi.
Katalogové číslo: VYR02275
Skladem
1 189,00 Kč s DPH / ks(982,64 Kč bez DPH)
SANITACE A ČISTOTA PIVNÍHO VEDENÍ je jedním ze základních kamenů správně natočeného piva. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci.
Katalogové číslo: SAN02097
Skladem
2 187,00 Kč s DPH / ks(1 807,44 Kč bez DPH)
SANITACE A ČISTOTA PIVNÍHO VEDENÍ je jedním ze základních kamenů správně natočeného piva. Doporučujeme pravidelně proplachovat a provádět sanitaci vašeho výčepního zařízení. Jediná bakterie může pivo během několika hodin změnit na nepoživatelné a tak Vám zkazit Vaši pivní akci.